Oldambtglas

In 2002 bij de start van de Old Ambt Glasblazerij maakte pTera onze 1e website voor een klein budget. Na enkele jaren ging de verkoop van glasunica zo goed dat we een Duitse designer opdracht gaven voor een chique website in Flash. Uitstraling had deze site wel, maar erg onhandig in onderhoud en bleek later, niet compatibel met i-pads en smart phones.
Voor problemen had ik nog regelmatig contact met pTera. Een compleet nieuwe website bleek het beste.

WordPress

Werken in een nieuw programma geeft altijd aanvangsperikelen, maar we kregen een perfecte ondersteuning en de mensen van Ptera begrepen onze wensen. Al snel blijkt het werken met WordPress veel handiger als voorheen met Flash.


Deze nieuwe site heeft veel meer mogelijkheden qua aanbod, is duidelijk, aantrekkelijk, en voor ons zeer essentieel, wordt goed gevonden door Google e.d.
We staan nu steeds bovenin de lijsten van de voor ons relevante zoektermen en krijgen daardoor veel meer bezoekers via de site.
De timing was perfect, wat juist in tijden van crisis is het belangrijk creatief met je mogelijkheden om te gaan en kansen te benutten.

De verkoop van glaskunst is de laatste jaren wel minder geworden, maar mede door de nieuwe website krijgen we meer opdrachten en geven we meer workshops en blijven zo toch goed in de markt.

Johan de Vries oldambtglas.nl