Wat is WordPress?

Al onze gemaakte websites draaien op WordPress.

WordPress is een systeem om een website, blog of webshop mee te beheren. Grote websites zoals emerce.nl en techcrunch.com zijn gebouwd met WordPress. Wij werken graag en veel met dit systeem. De reden? De gebruiker hoeft geen verstand van techniek te hebben. Zaken als ‘HTML’ of ‘PHP’ hoeven je niets te zeggen.

Alles zelf eenvoudig aanpassen

Wie Word een beetje snapt, zal ook probleemloos zijn eigen WordPress-website kunnen bijhouden. Is dat dan belangrijk? Het is vooral erg handig. Natuurlijk passen we graag alles voor je aan. Maar wat als er een nieuw personeelslid bijkomt of juist vertrekt? Of wat als je een andere dienst of product gaat aanbieden? Met WordPress pas je alles op je site meteen eenvoudig zelf aan.

Klanttevredenheid staat voorop

Werkt je website op een ander systeem en wil je dat systeem houden? Heb je een voorkeur voor een ander systeem dan WordPress? Geen probleem, maar dan raden we je aan een ander webbureau te kiezen. Er zijn tal van collega-bedrijven die niet met WordPress werken en fraaie websites kunnen maken. We helpen je graag een gewaardeerde collega webbouwer.

Uiteindelijk gaat het erom dat jij tevreden bent over je nieuwe site!