Portfolio

Aan de volgende websites heeft pTera op de een of andere manier meegewerkt:

Sani Assist

De site van Sani Assist, sanitaire hulpmiddelen, heeft een volledig redesign ondergaan. Het is weer volledig bij de tijd en voldoet aan alle moderne eisen. Sani-Assist is expert op het gebied van aangepast zorg sanitair zoals hoog-laag baden, douchebrancards, instapbaden, douchestretchers en aankleedtafels. Voor professionele zorginstellingen, scholen en thuis/WMO.

Hypnos Hypnotherapie Opleidingen

Hypnos is een hypnotherapiepraktijk die mensen helpt bij het oplossen van verschillende problemen zoals stress, angst, depressie en slaapproblemen. Met behulp van hypnose en andere technieken, biedt Hypnos op maat gemaakte oplossingen om mensen te helpen bij het verbeteren van hun mentale gezondheid en welzijn. Bij Hypnos werken professionele hypnotherapeuten met jarenlange ervaring en deskundigheid. Mensen kunnen bij Hypnos terecht voor een veilige en effectieve manier om hun problemen aan te pakken en te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Petera heeft de site van Hypnos niet gebouwd, maar is wel nauw betrokken bij de content en het optimaliseren van de website te verbetering van de vindbaarheid

Gflex ICT

Een prachtige opdracht was de site van Gflex ICT uit Nijkerk. Behalve ICT Advies, regelen ze je VoIP Telefonie, Cloud-oplossingen, Systeembeheer (voornamelijk MKB), Beveiliging, Hosting en Back-up. Een allround ICT-bedrijf die niet alleen handig is voor bedrijven op de Veluw.

DWM Trainingen

DWM Trainingen geeft creatieve Adobe Trainingen in heel Nederland. Die zijn dan op het gebied van Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects en Premiere Pro. De docenten van DWM Trainingen hebben allemaal een lerarendiploma, zijn daarnaast nog steeds uitvoerend vormgever en halen jaarlijks het Adobe Certified Expert-examen om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de software. Docent Rob de Winter is ook één van de topsprekers op de Adobe MAX-conferentie in Los Angeles. In 2021 zal hij daar weer een aantal sessies verzorgen.

Medik8 België

Qua design mogen we niet zoveel doen aan de site van Medik8 België. Wel maken we banners, sliders en ander promotiemateriaal voor online of offline gebruik. Zij hebben de juiste producten voor allerlei soorten huidproblemen. Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering, is hun credo.

Spaanselesinutrecht.nl en Soniaspaans

Psychologie Van Het Uiterlijk

RG Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

Bakkerbio

Voor Bakkerbio hebben we voor een biologische boer een professionele WordPress-site gebouwd. Het CMS-syteem van WordPress is voor deze milieubewuste boeren uit Munnekezijl makkelijk zelf te onderhouden.

Glasblazerij oldambt

Dat zijn Mijn Woorden