Adri Helmink: techneut die kan praten!

pTera is in 2001 opgericht door Adri Helmink. Onderstaande woorden zijn van haar:

Ik heb een bijzondere loopbaan. Zo heb ik jarenlange ervaring als maatschappelijk werker en ben ik opgeleid als systeembeheerder. Nu omschrijf ik mijzelf als allround webbouwer. De raakvlakken tussen deze werkzaamheden?
Heel simpel: problemen oplossen!

Van wens naar website

Zowel als maatschappelijk werkster als webbouwer kom je problemen tegen. Technische problemen vertalen naar praktische oplossingen: dat zie ik als een uitdaging. Van wens een werkende website creëren: dat is mijn passie.

Betrokken, nauwkeurig en perfectionistisch

Mijn opdrachtgevers omschrijven mij als betrokken, nauwkeurig en een tikkeltje perfectionistisch. Dat betekent dat ik mij 100% inzet. Altijd. De website moet helemaal naar de zin zijn van mijn opdrachtgever, alleen dan ben ik tevreden.

Technische zaken helder uitleggen

Wat wil je bereiken? Wat wil je uitstralen? Als ‘techneut die kan praten’ denk ik altijd met je mee. Goede communicatie is onmisbaar om samen een goede website te realiseren. Gelukkig kan ik goed luisteren en weet ik complexe technische zaken helder uit te leggen.

Op deze website had ze op de homepage staan:

Mijn naam is Adri Helmink. Ik ben een techneut die kan praten. Het voordeel? Ik kan moeilijke technische problemen oplossen en alles in mensentaal uitleggen.

In februari 2017 overleed Adri. De activiteiten van pTera werden -met goedkeuring van de nabestaanden- daarna overgenomen door RG Online Marketing. pTera blijft de betrouwbare webbouwer waar je een goede website tegen een redelijke prijs kunt laten bouwen.

Adri 1955 – 2017