Applicaties op maat

Webapplicaties kunnen je bedrijf veel opleveren. Voor zorginstellingen en woningbouwverenigingen maak ik applicaties op maat.

Geldbesparing, tijdbesparing en voorkomen misverstanden

Waarvoor die applicaties dienen? Voor een project wil een welzijnsinstelling weten wat de hulpverleners doen voor hun klanten. Ik ontwerp de software waarmee ze eenvoudig hun werkzaamheden registeren en rapporteren. Zo heeft iedereen direct de voor hem of haar relevante actuele informatie. Dat scheelt tijd, geld & gedoe. Daarnaast voorkomt het misverstanden en maakt het informatie beter beschikbaar.

Gebruiksvriendelijke applicatie op maat

Voor een woningbouwvereniging heb ik ook een applicatie ontworpen. Bewoners hadden een vragenlijst ingevuld en gaven aan met welke problemen zij zaten. Aan de andere kant waren er vrijwilligers die specifieke problemen konden oplossen. Mijn applicatie koppelde de hulpvraag aan het aanbod. Het gevolg? Dankzij de applicatie werden de hulpvragen van bewoners sneller en beter opgelost.

Praktische en efficiënte oplossingen

Wil je ook een applicatie op maat? Neem contact op voor de mogelijkheden. Mijn tarieven zijn zeer concurrerend. De oplossingen zijn praktisch, efficiënt en op maat gemaakt!